Cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján végzi a személy- és tehergépkocsik időszakos műszaki felülvizsgálatát

vizsgára hozott járműveket előzetes állapotfelvételen megvizsgáljuk. Az esetleges hibákról és azok javításának költségéről ajánlatot is tudunk adni. A vizsgálat során az elvárásoknak megfelelően korszerű fékpadon, lengéscsillapító vizsgáló padon, valamint futómű mozgató padon teszteljük az autót. Ezt követően aknára állva, vagy emelővel felemelve a gépkocsi karosszériáját és egyéb alkatrészeit is részletesen megvizsgáljuk, valamennyi üzembiztonsági szempontot szem előtt tartva.

2010. január 1-től a jármű műszaki és környezetvédelmi érvényességét kizárólag a forgalmi engedély bizonyítja, amelyhez érvényesítő címke és plakett tartozik. A környezetvédelmi igazoló lap (zöldkártya) 2010. január 1-jei hatállyal megszűnt. A járművel a közúti forgalomban a forgalmi engedélybe bejegyzett érvényesség időpontjáig lehet részt venni.

Lényeges változás, hogy a tulajdonos, üzemben tartó felelőssége megnő a jármű műszaki állapotát illetően, a jogszabályokban meghatározott követelmények tekintetében. Amennyiben a vizsgálat során a jármű nem felel meg, úgy január 1. után a jármű forgalmi engedélyének érvényességét megszüntetik, és eltávolítják a környezetvédelmi plakettet, valamint az érvényesítő címkét a jármű rendszámáról. Ebben az esetben a forgalmi engedély érvényessége az ellenőrzés napján szűnik meg, így a jármű vezetője a járművével – saját felelősségére és kockázatára – a helyszínt elhagyhatja, hogy azt műszaki vizsgára felkészítse.

A balesetmentes közlekedés feltétele, hogy csak megfelelő műszaki állapotú járművek vegyenek részt a forgalomban.

Ennek érdekében szervizünk vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést valamint a vizsgáztatást. Minden napra vállalunk vizsgáztatást. Dolgozóink az Ön és családja biztonsága érdekében maximálisan a lehető legjobb munkát végzik a vizsgára való felkészítés során.